Kollegiaalista verkostoitumista Meri-Pohjolan Opistopiirissä

Hei,

Meri-Pohjolan opistopiirin TAIVAS-hankkeen yksi tavoitteista on kartoittaa, tutkia ja valita tietoturvallinen digitaalinen (olemassa oleva) vuorovaikutuskanava vapaan sivistystyön opetuksen ja taiteen perusopetuksen eri taiteenalojen erityisominaisuudet huomioivan etä- ja hybridiopetuksen ja lähiopetuksen tueksi.

Tulemme hankkeessa luomaan Teams-sovelluksen (tai vaihtoehtoisesti Google Chat sovelluksen) ympärille Meri-Pohjolan Opistopiirin opettajille ainekohtaiset Tiimit ja näiden alle erilaisia tarpeisiin sopivia kanavia. Tämä luo pohjan kollegiaalisella matalankynnyksen verkostoitumiselle opistopiiirin sisällä. Lue lisää Tiimien ja Kanavien hyödyntämisestä Microsoft Teams sovelluksessa täältä ja Google Chat:istä täältä.

TAIVAS-hankkeesta voidaan maksaa palkkio verkostoitumiseen ja tiimien luomiseen käytetystä työajasta. Jos kiinnostuit, niin ole yhteydessä.

Tällä hetkellä olemme luoneet seuraavat tiimit, joihin voi liittyä mukaan alla olevista linkeistä:


Kässätiimi

”Kässätiimiin ovat tervetulleita kaikki opistopiirin kässäopet! Taapaamisten tarkoitus on verkostoitua sekä jutella ajankohtaisia asioita ja jakaa osaamista toinen toisillemme. Ensimmäisessä tapaamisessa katsomme ja opettelemme miten valokuvia tallennetaan teamsissä kansioon niin että kaikki voivat niitä käyttää. Lisäksi juttelemme siitä millaisia materiaaleja haluamme jakaa ja mitkä olemme itse kokeneet hyödyllisiksi, joista myös toiset hyötyisivät. Mietimme myös mikä on kätevin tapaa jakaa materiaaleja ja helppo! Ensimmäisillä kerroilla Anu Junes-Kähkölä ja Paula Moisala toimivat mentoreina mutta jatkossa tapaamiset ovat hyvin vapaamuotoisia. ”

Ensimmäinen tapaaminen on torstaina 13.10. klo 9.00. 

Liity tiimiin tästä.


TPO kuvis

Liity tiimiin tästä.


Haemme vielä aktiiveja osallistumaan ja käynnistämään tiimin toimintaa. Musiikki? Kielet? Liikunta, tanssi ja teatteri?


Ystävällisin terveisin,

Omar Ikni

Projektikoordinaattori

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s