Tarkennusta hankkeen toimintaan

Tulevat Google Classroom työpajat on tarkoitettu heille, jotka katsovat tarvitsevansa ohjausta ja tukea Classroom alustan kanssa. Jos olet päässyt jo alkuun ja hallitset Classroomin perusteet, niin sinun ei tarvitse osallistua työpajoihin. Voit siis käyttää työpajatoimintaan varatut työtunnit itsenäiseen työskentelyyn. Eli työpajoihin osallistuminen ei ole pakollista. Voit myös osallistua vain toiseen työpajaan.

TAIVAS-hankkeessa on otettu käyttöön Googlen Teaching and Learning lisenssit. Näillä lisensseillä opettajat saavat laajemmat Classroom ominaisuudet käyttöönsä. Nyt kun alustalle tehdään ja tuodaan materiaalia, niin ne eivät sieltä katoa, vaikka lisenssit loppuvat ja hanke päättyy. Käytännössä siis, lisenssien tuomat lisäominaisuudet vain poistuvat käytöstä. Samat käyttäjätilit jäävät, mutta kevyemmällä peruslisenssillä. Voitte siis hyödyntää tekemiänne verkkokursseja ja -materiaali myös hankkeen päätyttyä. Meri-Pohjolan Opistopiiri hallinnoi @meripohjolanopistopiiri.fi päätteisiä käyttäjätilejä. Käyttöoikeus lisensseihin on voimassa näillä näkymin 19.8.2023 saakka.

TAIVAS-hankkeen ohjausryhmässä päätetty, että voidaan maksaa opettajille seuraavasti:

  • Google Classroom alustalle tehdystä verkko-opintojen ja -materiaalin työstämisestä yhteensä 6,5h
  • Opistopiirin verkostoituminen ja tiimien luominen 3,5h

Jos teille heräsi kysymyksiä, tai jokin jäi epäselväksi, niin olkaa yhteydessä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s