Verkostoidutaan!

Yksi TAIVAS-hankkeen tavoitteista on kartoittaa, tutkia ja valita tietoturvallinen digitaalinen (olemassa oleva) vuorovaikutuskanava vapaan sivistystyön opetuksen ja taiteen perusopetuksen eri taiteenalojen erityisominaisuudet huomioivan etä- ja hybridiopetuksen ja lähiopetuksen tueksi.

Tulemme hankkeessa luomaan Teams-sovelluksen ympärille Meri-Pohjolan Opistopiirin opettajille ainekohtaiset Tiimit ja näiden alle erilaisia tarpeisiin sopivia kanavia. Tämä luo pohjan kollegiaalisella matalankynnyksen verkostoitumiselle opistopiiirin sisällä. Lue lisää Tiimien ja Kanavien hyödyntämisestä Microsoft Teams sovelluksessa täältä.

Alustava Tiimien (aine) jako on alla. Tiimien alle voidaan luoda kanavia, joissa on tarkempi ainejaottelu esim. muusikin alle kanavat piano, kitara, rummut jne. ja kielten alle kanavat ruotsi, saksa, ranska jne.

Musiikki

Tiimit: (päivittyy)

Kielet

Tiimit: (päivittyy)

Liikunta, tanssi ja teatteri

Tiimit: (päivittyy)

Taiteet ja kädentaidot

TPO kuvis (liity tiimiin tästä)

Kässätiimi (liity tiimiin tästä)

Muut

Tiimit: (päivittyy)

Jokaisen tiimiin tarvitaan vetäjä. Oletko se sinä? Ole yhteydessä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s