Verkko-opintojen suunnittelun infotilaisuus opettajille

Hei,

oletko kuullut Meri-Pohjolan Opistopiirin TAIVAS-hankkeesta?

TAIVAS-yhteishanke on Opetushallituksen rahoittama vapaan sivistystyön laatu- ja kehittämishanke.

TAIVAS-hankkeen tavoite pähkinänkuoressa:

Kartoittaa, tutkia ja valita tietoturvallinen digitaalinen tallenne- ja vuorovaikutuskanava olemassa olevista verkkoympäristöistä vapaan sivistystyön opetuksen ja taiteenperusopetuksen eri taiteenalojen erityisominaisuudet huomioivan etä- ja hybridiopetuksen toteuttamiseen, lähiopetuksen tueksi ja opiskelijan itseopiskelun välineeksi. Sen lisäksi valittavan järjestelmän tulee toimia opettajien välisenä kommunikointikanavana ja materiaalien vaihto- ja esittelyalustana vertaismentoraalisesti.

TAIVAS-hanke järjestää yleiset ja avoimet info- ja keskustelutilaisuudet opetushenkilökunnalle verkko-opintojen suunnitteluun hankkeessa toteuttavaan oppimis- ja materiaalialustaan. Opettaja, tule kuulemaan, miten voit olla mukana ja yhdessä kollegojen kanssa kehittää verkko-opintoja. Valitse alla olevista ajoista itsellesi sopivin ja liity mukavaan porukkaan! 

28.2.2022 klo 10-12

 2.3.2022 klo 19-20

 3.3.2022 klo 13-15

Voit liitty infotilaisuuksiin alla olevasta Teams linkistä.

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s